Pulsen på bloggebyen: Åge Hareide

12.sep.2005@ 23:07:44
Det er dags for vår ukentlige vandring rundt på blogger som er mer eller mindre tilfeldig utvalgte fra søketjenesten Technorati. Denne gangen har vi valgt å la politikk være politikk, og i stedet konsentrert oss om viktigere ting. Nemlig fotball.

Landslaget gikk jo på en smell mot Skottland, etter først å ha tatt en solid seier i Slovenia. Er dette noe man er opptatt av ute på bloggene? Vi ba Technorati om å skaffe oss de seneste oppdateringene på navnet Åge Hareide, og her er det vi fant.

Første treff er en svenske ved navn Hans Kullin. Bloggen har fått det velklingende navnet Media Culpa, og her foregår det på engelsk.  Bloggens tema er ifølge vaskeseddelen media og PR, og hva gjør Hareide på denne bloggen da? Jo, Kullin har fått med seg at Andre Bergdølmo kritiserte pressen etter tapet  på Ullevaal, og stiller seg dermed spørsmålet om hvorvidt det er pressens oppgave å spille på lag med sine nasjonale fotballag:

- A common term in Swedish when describing media policies regarding this issue is that journalists should be "konsekvensneutrala" which means media must be neutral to the consequenses of an article. If a story is relevant from a news perspective, the fact that one party might suffer is not reason enough to stop the article. Like in this news policy from Swedish Radio "Ekot".

Kullin mener altså at Bergdølmo ikke har noe særlig å klage på:

- Support for the home team is great, but it's by no means mandatory. Or maybe Bergdølmo expected the same support as the Sun gave the English team before the historic 5-1 win against Germany. The paper hired a bus with a band that went to the German team's hotel in the middle of the night and woke them up.

PS. Never forget - what Carew does with a football, Zlatan can do with an orange.

Jada, selvfølgelig måtte han komme trekkende med Zlatan, og da beveger vi oss heller til neste blogg på lista. Her møter vi etter alt og dømme en Brannsupporter, og bloggen går under navnet, Geir klager, syter og synser. Joda, han har nok Brann i sitt hjerte ja. Dette er en ekte fotballblogg, det handler ikke bare om Brann, (bare nesten) og  Geir var ganske riktig tilstede på Ullevaal og så Norge tape. Hareide dukker imidlertid ikke opp der, men i  en post skrevet før kampen der Geir mener at Martin Andresen burde bruke hodet og takke nei till spill i Skottlandkampen på grunn av skadesituasjonen, men siden Åge Hareide er en av Andresens favoritt-trenere så konkluderer Geir med at sånn blir det nok ikke. Og sånn ble det ikke. Fin blogg Geir! Anbefales for fotballinteresserte.

Geir holdt med Brann, men holdt for tiden til i Oslo. Derfra beveger vi oss til Hundvåg i Rogaland. Der kommer Tronny med tips til hvordan Åge Hareide burde komponert laget sitt mot Skottene. Kanskje burde Hareide hørt på Tronny? Ellers på TM -null kontroll så handler det om litt løst og fast. Dette er i grunnen en ganske typisk dagbok-blogg såvidt jeg kan se, og det har vi ingenting i mot. Tvert om.

Neste post på lista er en Livejournal-blogg som kun presenterer nyheter fra VG-nett. Ikke vet jeg hva dette er for noe, men særlig interessant er det vel ikke? Vil man lese VG så gjør jeg man vel det best på VG.no? Vi stopper ikke opp der, men ser videre på lista fra Technorati. De neste bloggene som omtaler Åge Hareide har poster som er over en måned gamle, så det vil være en sterk overdrivelse å påstå at bloggebyen har fotballdilla. Det kan faktisk se ut som om håndarbeidsbloggene er har en langt hyppigere forekomst enn fotballbloggene. På en måte er vel det i grunnen bare bra? Vi stopper altså vår jakt på Åge Hareide i bloggebyen der. Innehaverene av  Molly Snuppah og AK Lindmo's Blog får ha oss unnskyldt. Kanskje vi stikker innom en annen gang...

Skrevet av Hjorthen

Kommentarer:
Postet av: Hans

Med tanke på att Zlatan räddade ett uruselt Sverige mot Ungern, var jag ju tvungen att påminna om "den vajande flaggstången" som italienarna kallat honom. No hard feelings ;-)

13.sep.2005@ 16:29:35
E-post: hans@kullin.net
URL: http://www.kullin.net

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.abcblogg.no/index.bd?fa=tb.add&id=219455
hits