Pulsen på bloggebyen: Bensinprisen

03.sep.2005@ 22:38:55
Da har bloggblogg vært på en ny spasertur rundt i bloggebyen for å se hva som rører seg. Her er en oppsummering av hvem vi støtte på når vi ba Technorati finne frem de nyeste postene som inneholdt ordet "Bensinprisen". Flere nye bekjentskaper denne gangen også gitt, og det er jo det som er hele poenget. En fremmed er jo bare en venn som du ikke har møtt enda. Her er de vi traff;

Den første vi møtte på vår vandring var Martin fra Trondheim, han har skrevet en sylfersk post på det som han insisterer på å kalle vloggen sin, Traces of Martin's state, som egentlig omhandler den kristne formålsparagrafen i barnehagene. Bensinprisene er bare nevnt i en parantes som slår fast at det er disse FrP baserer politikken sin på. Ting tyder vel på at Martin ikke liker verken kristen formålsparagraf eller FrP. Av det vi ellers kan se av vloggen til Martin er at det er mange bilder på førstesiden. Blant annet fra Japan og Nice.
Nice!

Vi går imidlertid videre, og ikke lenge etterpå dumper vi borti en vaskeekte popstjerne, ihvertfall hvis vi skal tro på tittelen på bloggen. Popstjerne Bjørnson er ihvertfall en fengende tittel, men jeg kan ikke hjelpe for at jeg synes disse MSN - Spaces bloggene ofte ser litt stusselige ut.
Nåvel, design er uansett for pyser, her er vi opptatt av det skrevne ord.
Popstjerne Bjørnson synes det er helt greit at bensinen er dyr og sier at det er helt greit for ham at bensinen er dyr, ja faktisk kunne den godt ha kostet 1000 kroner literen! Selv synes jeg nok det var litt vel dyrt, men skitt au. Popstjerne Bjørnson skriver ellers om Føkkings Jævla Byråkrat-Norge, den amerikanske uavhengihetserklæringen, og skadedyr. Det vil si mennesket.
Popstjerne Bjørnson demonsterer ellers god smak ved å linke til bloggblogg-favoritt, Drusilla, og har dessuten en rekke med linker til gitar/tabulator-sider. Det er lurt og gjør at jeg nok kommer til å stikke innom fra tid til annen. Men nå må vi skynde videre.

Kveldssong for hydrokarboner er neste stoppested. Her er det Tomtønna som ramler i vei, og dette ser i utgangspunktet meget interessant ut. En temablogg om uttømmingen av oljeressursene og den kommende energikrise høres ut som en sjelden plante her i bloggebyen vår. I vaskeseddelen til denne bloggen kan vi lese følgende:

- Verda står føre eit vendepunkt av historiske dimensjonar.. Om kort tid startar oljeutvinninga sitt lagnadsbundne fall, og vil halde fram med det i all framtid. Då er det duka for vanskar, alvorlege vanskar!

Litt smalt kanskje, men viktig? Det vil jeg anta.

Vårt neste tilfeldige møte er Erlend. Han er fra Trondheim og New Orleans, og bloggen hans har det tidsaktuelle navnet Erlend vs. Katrina. Erlend har nemlig evakuert New Orleans på grunn av den slemme orkanen, og blogger stort sett om dette. Bedre enn VG! Bensinprisene han er opptatt av er de amerikanske, så de forbigår vi vel i stillhet?

Den siste vi møter på denne byvandringen er en av Unge Venstres utallige bloggere, nemlig Jan Kenneth, som er internasjonal leder og altså holder seg med bloggen, Tanker om stort og smått. Eller som onde tunger kanskje ville sagt, Tanker om stort og Venstre? Her handler det altså mest om politikk, og det er naturligvis helt greit. Hva skriver så Jan Kenneth om bensinprisen? Jo, han skriver følgende:

- Der andre snakker om bensinprisen vil Sponheim og Venstre gå over til hydrogen som drivstoff.

Okay, hvis det er Sponheims vilje så blir det nok slik...

Skrevet av Hjorthen

Forrige: Bondevik

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.abcblogg.no/index.bd?fa=tb.add&id=208645
hits