Børge blogger

01.apr.2005@ 10:54:57

Til daglig forteller Børge om livet. Her forteller han om seg selv, og sitt forhold til blogging.

 

Navn: Børge

Bloggurl: http://blogg.forteller.net/

Bosted: Drammen.

Alder: Gjett!

 

Hva gjør du når du ikke blogger?

Jeg studerer exfac, og lederskap og personlig utvikling på Menighetsfakultetet i Oslo.

 

Hvor lenge har du blogget?

Jeg starta opp en blogg en gang som jeg bare posta to innlegg på eller noe sånt. Noen år etterpå starta jeg min nåværende blogg og den har ettårsdag den 25. mai.

 

Hva var det som fikk deg til å begynne?

Jeg husker ikke lenger hvordan jeg kom på idéen, verken første eller andre gang jeg begynte å blogge. Første gang kan jeg tenke meg at det at blogging var en ganske ny og hått greie på nettet var en av årsakene til at jeg prøvde meg. Jeg er litt sånn tech-junkie av meg..

 

Har du en plan eller et mål?

Ja, men hvis jeg fortalte deg det måtte jeg drepe deg.. :P

 

Hva er dine motiver for å blogge?

Jeg vil prøve å få fram sannheten. På flere forskjellige plan..
Om jeg får det til eller ikke er jeg ikke så sikker på, men hvor hadde verden vært hvis ingen prøvde.. :)

 

Hva skriver du om?

Mest det som faller meg inn i øyeblikket. Ting jeg syns er viktig at flere får vite om. Mange viktige nyhetssaker blir ikke nevnt av de største mediekanalene og det er farlig. Så det blir jo en del politikk, men forhåpentligvis er det ikke like kjedelig å lese som det folk forbinder politikk med. Ellers blir det også litt om tvil og tro og ganske mye om forskjellig data/internett-ting. Jemnfør tech-junkie siden av meg.. :)

 

Har du et fokus eller et tema?

Nei, jeg har ikke valgt å ta utgangspunkt i et tema. Jeg føler det er best å stå fri til å skrive det jeg har lyst til å skrive.

 

Når, hvor ofte og hvordan skriver du?

Vanskelig spørsmål. Jeg har ikke noen bestemt rytme. Noen ganger annen hver dag, noen ganger to-tre ganger i uka. Sjelden hver eneste dag. Det er heller ikke særlig ofte det går en hel uke uten oppdateringer tror jeg.

 

Hvordan finner du inspirasjon?

Jeg leser nyheter som jeg føler at er viktig at andre mennesker får vite om. Eller jeg opplever noe spesielt. Eller også bare føler jeg at nå er det alt for lenge sida sist jeg oppdaterte.. :)

 

Hva får du ut av bloggingen?

Tja.. Jeg blir jo glad de få gangene jeg får noen kommentarer da.. :) Og så har jeg jo blitt så vidt kjent med noen som jeg har hatt litt mer kontakt med en gang i blant. Det er selvsagt veldig hyggelig. Jeg blir også veldig glad når noen gir tilbakemelding om at det jeg har skrevet har hjulpet dem på noen måte. Det er ikke så ofte, men det har hendt.

 

Hva slags forhold har du til anonymisering? Hvor ærlig er du, hvor setter du grensen mellom å være personlig og privat? Hvor mye tør du å fortelle?

Jeg er egentlig veldig opptatt av anonymitet. En stund brukte jeg alltid en tjeneste som gjorde at jeg var annonym da jeg surfa på nettet. Jeg er en stor fan av 1984 av George Orwell og synes han tar mye av det som skjer i dag på kornet. Mange ville nok kallt meg litt små-paranoid. Likevel har jeg valgt å gå ut med både fornavn, bosted, og hva jeg driver med. Men lenger enn det går jeg ikke.

 

Hvorfor har du valgt akkurat ditt utseende på bloggen?

Altså.. Det var rett og slett bare det jeg syntes var best av de ferdiglagde alternativene jeg hadde på Blogger.. Jeg har ikke mye peiling på koding, men skulle selvsagt gjerne hatt en litt mer spesiell design. Noen som melder seg frivillig til å hjelp? :P

 

Hvordan tenker du om design og brukervennlighet?

Tenker nok at det er ganske viktig ja.. :)

 

Hvordan forholder du deg til leseren? Hvor viktig er besøkstall og kommentarer?

Jeg sjekker statistikken min flere ganger om dagen for å si det sånn.. :)
Ja, jeg er nok litt opptatt av besøkstall og kommentarer, men nå begynner jeg å bli så vant til å nesten ikke få noen kommentarer at jeg slapper litt mer av på det området enn før.

 

Har du noen favorittblogger? Hvilke?

En stund var redemption in a blog en av de bloggene jeg leste mest, men den er veldig sovende nå. Jeg tar en tur innom The Unofficial Google Weblog en gang i blant. Bluebird skriver veldig fint på bluebird sine blå tanker. Hjorthen uttaler seg om ting han ikke har greie på leser jeg noen ganger et par ganger om dagen. Filter må også nevnes så klart!

 

Skrevet av Kirsebæret


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.abcblogg.no/index.bd?fa=tb.add&id=64944
hits